Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2016-12-21től 2017-01-02ig !!!

2017-01-05

A téli szünet 2016 December 21-én kezdődőt, pont a 13. szülinapomon. Én annyira nem örültem neki hogy még a szülinapomon is jönni kellet suliba de kibírtam. Nem hoztam semmit mert hát minek. De akkor térjünk rá a Téli szünetre. A téli szünet nekem nagyon rövid volt. Mamának nagyon sokat segítettem fát behordani meg fát vágni meg stb. Mamánál szinte minden nap ott voltam, de azért nagyobb rész otthon töltöttem az időt
(gépeztem). Voltunk a tanyán fát termelni apával meg egy-két ismerősünk is ott volt segíteni. A tanyánk a falutól nem messze van tehát simán kimentünk kocsival. Ott viszont már annyira nem szerettem lenni mert egyszer apa meg tárcsázta és olyan föld kupacok lettek ott a tárcsa által hogy nem bírtam menni. A Téli szünetben volt egy-két nap mikor esett a hó de azért nem olyan volt mint Alaszkában. Nem sokat találkoztam a haverokkal.
Szilveszterkor ott volt Tibi és Botond is. Körül belül fél 3-ig voltam fent de reggel már korán fent voltam (nyolc óra). Botond nagyon hülye volt mert mindenkit piszkált meg ilyenek ! De egész este szinte csak gépeztünk de azért a csocsó is belefért. Botondért érte jönnek olyan két óra fele Tibinek meg haza kellett mennie. Volt kaja, pija meg még sok nasi !! Ja meg persze Activitiztünk is. Szinte minden órában bontottunk egy pezsgőt. De hát persze hogy éjfélkor is bontottunk egy vagy kettőt. És hát eljött a másnap és ez a nap még jó nap volt mert szinte egész nap csak gépeztem. De hát eljött az utolsó nap és hát azon a nap az már annyira nem volt jó mert tanulnom kellet meg ilyenek ,de félig meddig az a napom se volt rossz mert azon s napon is délután csak gépeztem, és hát eljött az este ilyenkor ugye hajmosás meg ilyenek, és lefeküdtem. Reggelre beállítottam az ébresztőt de hát reggel felkeltem az ébresztőre de utána sajna vissza aludtam. ÉS hát reggel 7-kor apának kellet kelteni. És felkeltem gyorsan összekaptam magamat és elindultam a suliba Gergővel !!! :)

Hozzászólások (0)